Ensimmäinen reseptimme on Glögi-juustokakku. Tämä resepti yhdistää kaksi tuttua joulun makua: piparit ja glögin aivan uudella tavalla.
Kurssin toinen reseptimme on Torttu-jäätelökakku, jossa yhdistyy perinteisen joulutortun lehtevä taikina, mehevä luumumarmeladitäyte ja jäätelö.
Kolmas reseptimme on Naked Taatelikakku. Nimensä mukaisesti tämä kakku on "alaston" ja sen kuorrutuksen kuuluu peittää täytetty kakku vain päältä.
Neljäs reseptimme on Käpykakku. Tämä klassikkokakku päällystetään tomusokerista ja mantelijauheesta tehdyllä kuorrutteella ja kävyn suomut tehdään siihen leikkaamalla saksilla.
Viides ja viimeinen reseptimme on Jouluhalko. Tämä kakku leivotaan muistuttamaan halkoa uurteisine pintoineen ja se voidaan koristella marjojen lisäksi esimerkiksi marsipaanilla tehdyillä herkkusienillä!
Haluaisimme tietää, mitä mieltä olit kurssista. Kun olet leiponut kaikki joulukakut, annathan palautetta.